Menu Premium
Loading...

Indiekings over het XBOX Creators Program en HellBlade

02/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week, een nieuwe Indiekings met Emiel! Ditmaal de eer aan Shelly om onze Indie-expert te vergezellen bij Indiekings. Er is weer een hoop gebeurd in Indieland. Aan Emiel en Shelly de taak de trouwe Gamekings-kijker bij te praten. Uiteraard gaat dit weer gepaard met een hoop discussie, grappen en grollen. Natuurlijk is er, naar goed Gamekings-gebruik, ook weer genoeg ruimte voor mening en discussie. Kijken dus naar deze Indiekings over het XBOX Creators Program en HellBlade!

XBOX laat indies zelf hun games uitgeven

In deze editie van Indiekings nemen Emiel en Shelly Hellblade: Senua’s Secrafice onder de loep. Deze game wordt omschreven als een mix tussen Devil May Cry en Dark Souls. Verder komt de nieuwe game van de Nederlandse studio Ragesquid aan bod. Met Descendence lanceert de indiedeveloper hun nieuwe game. Reden genoeg voor Shelly en Emiel om een eerste blik te werpen op de nieuwe titel. Ook buigen Shelly en Emiel zich over Mike Rose zijn nieuwe indie publishing label ‘No More Robots’. Zit hier toekomst in, of is dit een initiatief waar nog een hoop haken en ogen aan zitten? Verder komt Microsoft met het XBOX Creators Program. Dit moet kleine ontwikkelaars de kans geven tot het uitgeven van hun eigen games. Er zit echter een addertje onder het gras. Geeft Microsoft met het opzetten van het XBOX Creators Program een positief signaal af richting de indiewereld, of is het een initiatief opgezet voor de bühne?

Tot slot worden Noita van Nollo Games en Sundered van ThunderLotus onder de loep genomen. Dit zijn twee originele titels die vooral Emiel bezighouden. Wat is jullie mening over deze games? En wat denken jullie van initiatieven als het XBOX Creators Program en ‘No More Robots’? Laat het weten in de comments onder deze Indiekings over het Xbox Creators Program en HellBlade!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch