Menu Premium
Loading...

Indiekings over Wreck Fader

22/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Muziek in games, het voegt zo veel toe maar wordt vaak verkeerd toegepast. In deze Indiekings heeft Emiel Tim Groeneboom te gast. Hij is een Creative Programmer die samen met zijn broer een game heeft gemaakt ter promotie van een album. De broer van Tim staat beter bekend als DJ Kypski, zesvoudig Nederlands kampioen Scratchen. Zijn eerste solo album heet Wreck Fader en de gelijknamige game wordt besproken in deze Indiekings over Wreck Fader.

Wreck Fader is een game waarbij je de naald van een platenspeler bent en je moet manouvreren over de plaat. Daarbij ontwijk je pluisjes en past de snelheid van de muziek zich aan jou speltempo aan. Er zitten de nodige geheime levels in waar Tim je alles over vertelt en bovendien laat hij weten wat zijn inspiratie was voor deze game. Emiel stelt een aantal vragen over audiogames en wat het Gamefonds voor Wreck Fader heeft gedaan.

Ben jij benieuwd wat je in deze game kunt doen? Wat Emiel zijn favoriete audiogame is? Check dan deze Indiekings over Wreck Fader en laat ook gelijk weten wat jou favoriete audiogame is in de comments!

Indiekings over Wreck Fader

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch