Menu Premium
Loading...

Indiekings over Woven en een interview met de maker

05/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week hebben we een speciale Indiekings, want niet alleen hebben we weer een item vol indie nieuwtjes, maar ook heeft Emiel, Dominic de Graaf uitgenodigd om over zijn game te praten. Je ziet het allemaal in deze Indiekings over Woven en een interview met de maker!

Om te beginnen zit JJ bij Emiel om een aantal indiegames te bespreken. Zo komt Niddhog en zijn sequel voorbij en hebben onze heren het over de verschillen en hun voorkeur. JJ vindt het belangrijk als een game grafisch is opgepoets, terwijl Emiel het belangrijker vindt als hij zelf invulling kan geven. Ook hebben ze het over Haydee, een opvallende game vanwege het gelijknamige karakter met voluptueuse vormen. Zodoende hebben Emiel en JJ het over seksisme in games en wanneer het gepast of ongepast is. Firewatch is ook een titel die onlangs in het nieuws verscheen, omdat de studio gaat samenwerken met een filmstudio, om zo samen een film voor deze game te ontwikkelen.

De tweede helft van dit item betreft een interview met Dominic de Graaf, één van de makers van de game ‘Woven’.
Ze hebben het over Kickstarter en hun ervaring om een indiegame van de grond te krijgen. De game staat nog twee dagen op Kickstarter en jij kunt helpen als je de game tof vindt. Klik hier om op de Kickstarter pagina van Woven te komen en eventueel te doneren.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch