Menu Premium
Loading...

Indiekings over What the Golf, Manifold Garden en Indivisible

24/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja! Het is even geleden, maar het is weer tijd voor een nieuwe Indiekings! Emiel is langs geweest op de redactie om te praten over vijf games die er in oktober volgens hem bovenuit staken. Skate zit naast hem en luistert aandachtig. Onder meer What the Golf, Manifold Garden en Indivisible worden besproken in deze top vijf-versie van Indiekings. Komt dat zien!

Manifold Garden en What the Golf

Twee games die de afgelopen dagen zijn gereleased. Manifold Garden is sinds 18 oktober speelbaar op PC en MAC, terwijl What the Golf al vanaf de 18de van deze maand op dezelfde platformen te spelen is. William Chyr Studio heeft Manifold Games ontwikkelt met het idee om mensen aan het denken te zetten. Een puzzle-game waarin je de wereld zo kun roteren dat hij een bepaalde kleur krijgt. De game is zeven jaar in ontwikkeling geweest en komt in principe later ook uit op de PlayStation 4. What The Golf is van een compleet ander orde. Triband, de ontwikkelaar, heeft als doel om met deze game mensen te vermaken. What the Golf zou in principe op een ander moment ook nog uit moeten komen op de Nintendo Switch.

Maar er zijn nog meer games!

Zo worden Indivisible (PS4, Xbox One, PC en Switch), Disco Elysium (PC) en Little Town Hero (Nintendo Switch) besproken. Ook deze drie games zijn sinds 15 oktober speelbaar op de desbetreffende platformen. Disco Elysium is een open world RPG detective game, Little Town Hero mag gezien worden als RPG met een uitgebreid battle-systeem en Indivisible is een action RPG met exploration ontwikkelt door de makers van SkullGirls. Voor alles en iedereen dus genoeg om uit te kiezen. Als je daar naast alle triple a releases nog tijd voor hebt natuurlijk…

Welke game lijkt jouw het meest interessant? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch