Menu Premium
Loading...

Indiekings over verloren hypes en VR-puzzlegames

15/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen is wel eens hyped voor een game dat helaas al heel snel verdwijnt omdat die game er erg lang over doet voordat hij ook daadwerkelijk uitkomt. In deze Indiekings over verloren hypes en VR-puzzlegames hebben Emiel en Skate het over games waarvan de hype al lang is gezakt en Emiel heeft een aantal trailers die je moet zien!

Een van de games waarvan de hype door constante uitstel iets is gezakt, is No Man’s Sky. De game is sinds vorige week officieël af en daar gaan de heren het zeker even over hebben! Verder hebben ze het over een VR-puzzlegame: Statik. In deze game zit je in een ruimte en een doos in je handen. Nee, niet die doos. Een soort doos-achtig kistje waar allemaal knoppen op zitten, waarmee je puzzles moet oplossen. Je hebt in principe je DualShock-controller in je handen wat in VR dus het kistje is. Skate vindt het geniaal en ziet het als een potentieel hitje.

Waarom Skate er zo enthousiast over is en hoe ver de hype van No Man’s Sky bij de heren is gezakt zie je hier, en alleen hier, in dit item Indiekings over verloren hypes en VR-puzzlegames en deel vooral jouw mening in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch