Menu Premium
Loading...

Indiekings over Untitled Goose Game en Reigns: Game of Thrones

06/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is hij dan weer! Een gloednieuwe Indiekings die voornamelijk in het teken staat van Indies die te zien waren tijdens de Nindies Showcase. Expres heeft Emiel de sappige games geheim gehouden voor Kevin. Toch kent Kevin ze wel allemaal. En dus gaan ze langs de nieuwe titels die binnenkort verschijnen, en bespreken ze bovendien ook het nieuws uit de Indie wereld. Pak je wish list er maar bij, want wie weet zitten er ook titels tussen die jou aanspreken. Dit zie je bij Indiekings over Untitled Goose Game en Reigns: Game of Thrones.

Untitled Goose Game

Als gans ben jij niet het meest favoriete beest op aarde. Volgens velen zijn het maar irritante beesten die mensen lastig vallen. Wat nou als daar een game over wordt gemaakt? In Untitled Goose Game kwaak je om mensen het leven zuur te maken. Het stelen van iemands pet, het opjagen van mensen en het jatten van iemands zuurverdiende sandwich is waar je mee bezig gaat. In de game werk je in principe een lijstje af van wat voor kattenkwaad je gaat uithalen. Je begint bijvoorbeeld buiten een tuin en dan is je eerste doel om daar binnen te komen. Vervolgens zorg je dat de tuinslang water sproeit om de gehele tuin nat te maken. Maar zijn deze taken voldoende om de game interessant te houden?

Swipe je links of rechts voor Reigns: Game of Thrones?

Game of Thrones is een gigantische knaller op HBO. De setting van de show is zo groot dat er zelfs een South Park seizoen in een Game of Thrones stijl plot heeft gehad. Ook aan merchandise geen gebrek. Maar als je Game of Thrones zou willen gebruiken voor een Indie game, wat zou er dan goed bij passen? Devolver Digital heeft het antwoord wel gevonden. Reigns: Game of Thrones zal zoals Reigns een zelfde soort principe hebben. Om keuzes te maken over jouw rijk swipe je, net als in Tinder, naar links of rechts. Als je één van de indies mocht kiezen om er een demo van te spelen die in deze Indiekings voorbij kwam, welke zouden jullie dan kiezen? En vertel ook waarom in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch