Menu Premium
Loading...

Indiekings over Unexplored en graphics

16/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Geld. De wereld draait er om. En hard ook. Zelfs in de Indie-wereld. Emiel heeft Matthijs Dierckx te gast. Hij is de chief bij developer Ludomotion dat binnenkort komt met een nieuwe game genaamd Unexplored. Dat is natuurlijk tof, maar al snel vinden de twee oudgedienden elkaar in een verhitte discussie over of je wel een beetje geld kunt verdienen met Indie-games. En ze zijn daar vrij open en eerlijk over. Als je dus wilt weten hoeveel keer Emiel Should Shoot heeft verpatst, dan moet je deze Indiekings over Unexplored en graphics bekijken.

Unexplored

Unexplored dus, ‘an accessible yet challenging roguelite action rpg, featuring fantastic dungeons and a surprising amount of content and depth’. Snapt u het? Gelukkig hebben we Indiekings, want het gesprek tussen de twee levert een hoop verduidelijking op.

En er is ook ander nieuws. Het Hollandsche Codeglue is een Kickstarter begonnen voor hun spel Antegods en Emiel licht kort de game Seek the Game van Attik Box toe. Ook wordt er gediscussieerd over het beladen onderwerp of je een game mag beoordelen op het uiterlijk. Met andere woorden, er staat een hele dikke editie van Indiekings op je te wachten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch