Menu Premium
Loading...

Indiekings over Turmoil en de Steam Summer Sale

10/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Indiekings op de zaterdag is altijd welkom, dus is er ook deze week een verse Indiekings uitgeperst speciaal voor jou! Deze keer gewoon in het Nederlands met ons zonnetje in huis JJ naast Emiel. Na alle exotische en Engelse editie’s die Emiel de afgelopen weken naar jou heeft gesmeten, vond hij het de hoogste tijd voor een ‘normale’ Indiekings over Turmoil en de Steam Summer Sale!

Emiel heeft een hoop nieuws meegenomen deze week. Zo zijn er in het game-landschap veel verschuivingen aan de gang en Emiel kijkt samen met JJ wat dit kan betekenen voor de industrie als geheel. Naast twee leuke trailers kijken beide heren ook naar hoe de markt er op dit moment voorstaat als het gaat om indies. Er zijn inmiddels een heleboel indies die beschikken over marketingbudgetten waar menig kleine indiestudio alleen van mag dromen. Een onderverdeling binnen deze markt is volgens JJ dan ook helemaal geen slecht idee. Hoe die indeling eruit moet zijn, kan niemand beter uitleggen als JJ zelf! Ook duikt Emiel in de Steam Summer Sale die op dit moment gaande zijn en noemt hij vijf titels op waarvan hij vindt dat dit echt koopjes zijn voor de gamers die ze nog nooit hebben gespeeld!

Kortom: een heleboel nieuws, speculatie en informatie! Geniet van deze Indiekings over Turmoil en de Steam sales en laat van je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch