Menu Premium
Loading...

Indiekings over The Last Night & Ashen

23/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Melle en Emiel hebben allebei natuurlijk volop de E3 gevolgd en gaan even bespreken wat ze nou tof vonden en wat niet in deze Indiekings over The Last Night & Ashen!

We trappen af met een hele slicke trailer van The Last Night. Behalve de sicke cyberpunk stijl, is er van de game nog niet heel veel bekend. Melle en Emiel hebben natuurlijk wel hun ideeën over wat de game gaat worden. Verder is er op de E3 een trailer verschenen van Super Lucky’s Tale, een 3D platformer waar je met een vos door een vrolijke wereld heen rent. De game begon als een gratis VR game die bij de Oculus Rift zat en wordt nu een volwaardige PC/Xbox release.

Waarom hebben ze geen hoofd, maar wel een snor?

Dan komen we aan bij Ashen. Een ongelofelijk mooie trailer volgends Emiel, maar Melle heeft nog wel wat vragen. Waarom hebben ze bijvoorbeeld geen hoofd, maar wel een snor? Toch hebben ze allebei zin in deze game. Er was helaas alleen nog geen gameplay te zien, maar het belooft een open-world action RPG te worden. Door met een wat aparte game genaamd: Kingsway. Windows 95 gecombineerd met een 16 bit RPG, wat Emiel natuurlijk super origineel vindt.

Geen Indies meer bij Sony

Opvallend was ook Minit. Deze top-down monochrome Zelda-like dungeon is zeer uniek. Als speler heb je altijd 1 minuut te leven, daarna respawn je weer en moet je weer op avontuur. Items blijven tussen de keren dat je doodgaat wel behouden. Emiel heeft de game al een tijd geleden op een designer meeting kort gespeeld en was erg enthousiast. Verder bespreekt dit olijke duo nog even de persconferentie van Devolver en waarom Sony vaarwel heeft gezegd tegen Indies.

Ben je benieuwd wat Emiel en Melle nog meer te bespreken hebben? Check dan deze Indiekings over The Last Night & Ashen en laat in de comments weten wat jij van de besproken indie games vindt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch