Menu Premium
Loading...

Indiekings over The Last Bean

28/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Indiekings en deze staat geheel in het teken van koffie en hard werken. Emiel heeft namelijk Yumi, een supertalent van de HKU, meegenomen. Wat kan ze dan zo goed? Nou ze heeft een uiterst indrukwekkende 3D cutscene gemaakt. De hardwerkende 3D artist is pas afgestudeerd, maar de kans is groot dat deze vrouw in de nabije toekomst haar talent gaat toepassen om prachtige beelden te verzorgen in de games die jij speelt. Check het in Indiekings over The Last Bean.

Op de muziek en voice over na, is het hele project door Yumi gemaakt.

Jawel het is toch wat. De gamesindustrie is nog steeds een constant groeiende markt en steeds meer mensen vinden daar hun beroep in. Er zijn natuurlijk honderden mensen nodig om Triple A titels zo mooi en speelbaar te maken als dat sommige zijn. Dit is nou precies wat het afstudeerproject van Yumi zo bijzonder maakt. Op de muziek en voice over na, heeft zij namelijk alles zelf gemaakt.

Op 14 jarige leeftijd kwam Yumi naar Nederland. Opgegroeid in Rusland, heeft zij zich laten inspireren door Russische gangsters om deze visual showcase te maken. De authenticiteit is er ook in terug te zien. Voor iedere 3D artist is het een droom om zo’n prachtig stukje kunst neer te zetten en bewerkstelligt zij op deze manier de eerste stappen van haar droom om bij een Triple A developer te werken, waar te maken. Neem zelf een kijkje en laat vooral weten in de comments of je net zo onder de indruk van de beelden bent als dat wij zijn. Als je nieuwsgierig bent naar wat ze nog meer maakt, kan je natuurlijk op deze zin klikken om haar portfolio te bekijken. Kom er eerst gezellig bij zitten en vergezel Emiel en Yumi voor een straf bakkie in Indiekings over The Last Bean.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch