Menu Premium
Loading...

Indiekings over The Game Awards en Indies in India

14/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indiekings is terug! Emiel heeft zich gemeld op de redactie en dus kan een nieuwe Indiekings niet uitblijven. Voor deze editie is Shelly naast hem aangeschoven. Emiel heeft de afgelopen weken tijd gehad om een aantal interessante nieuwtjes op de duikelen. Zo opent het duo met een trailer van In the Valley of the Gods. Het betreft een nieuwe game van ontwikkelaar Campo Santo en Emiel is gecharmeerd. Shelly moet iets langer nadenken over wat ze nou eigenlijk van deze trailer vindt. Uiteraard heeft het Gamekings-duo, naast deze trailer, een berg nieuws voor jullie in petto. Check nu deze Indiekings over The Game Awards en Indies in India!

Indies in de prijzen op The Game Awards

Afgelopen week vonden The Game Awards plaats. Hier zagen we een hoop trailers, tof en niet tof. De essentie van The Game Awards is echter de ontwikkelaars de erkenning geven die ze verdienen. Naast de Triple A-titels, zijn ook een aantal Indies in de prijzen gevallen. Zo werd Cuphead verkozen als de best debut indie game en best independent game. Verder vielen Giant Sparrow met What remains of Edith Finch, Ninja Theory met Hellblade: Senua’s Sacrifice en Overlay is de prijzen. Emiel is trots en laat dat in deze Indiekings dat terecht merken. Hiernaast heeft Emiel interessant nieuws over de situatie van indies in India. De game-industrie aldaar is pas vanaf 1997 actief, maar er komen steeds meer mooie projecten naar boven. Emiel en Shelly bespreken in deze Indiekings enkele voorbeelden.

Shelly komt in deze Indiekings eveneens met een top 3 van haar favoriete indie-titels in 2017. Check nu Indiekings over The Game Awards en Indies in India en laat je horen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch