Menu Premium
Loading...

Indiekings over Sommerville & Still Here

14/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel praat teveel volgens Skate. Daarom is Shelly aangeschoven als Indie master en neemt de presentatie over in deze Indiekings over Sommerville & Still Here.

Dino Patti zegt Playdead vaarwel

We trappen deze Indiekings af met een teaser van Sommerville. De game is nog in een vroeg stadium maar je kan al wel een paar dingen zien in deze teaser die je in de uiteindelijke game kunt verwachten. Dino Patti, de man achter Limbo en Inside zag dit project voorbij komen en wilde er voor zorgen dat dit goed komt. Hij heeft daarom besloten op te stappen bij Playdead (de studio die Inside en Limbo maakte) om zich helemaal op Sommerville te gaan focussen. Dan gaan we door met een Nederlands succes. De Indie studio Tinybuild opent een nieuw kantoor in Seatle. In Emiel zijn woorden verhuizen ze niet naar kapotte onderbroeken stuff. Het pand heeft zelfs een dakterras met een jacuzzi! Dat doen ze toch goed voor een Indie studio.

Subscription-based Indie platform (Jump) komt er aan!

Kermdinger studio’s werkte eerst zelf aan een game, tot het moment kwam dat ze het misschien niet zouden redden. Toen er nog een aantal developers in het zelfde schuitje kwamen te zitten, besloten ze een oplossing te bedenken: Een subscription based Indie platform waar de gebruiker maandelijks een bedrag betaald om onbeperkt gebruik te maken van de Jump libary. Dan is het tijd voor de nieuwste game van Emiel, Still here! Hij is nu gratis te downloaden in de App en Play store. Na er keihard aan gewerkt te hebben, kan hij eindelijk mededelen dat zijn game live is en dat moet gevierd worden natuurlijk. Met al rond de 2000 spelers per dag zegt Emiel al veel positieve feedback te krijgen en daar mag hij super trots op zijn natuurlijk.

Download Still Here en laat ons in de comments weten wat jullie van de game vonden.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch