Menu Premium
Loading...

Indiekings over Sky en Friday The 13th The Game

20/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! We zijn er weer met een nieuwe Indiekings. Zoals je gewend bent is Emiel aangeschoven in de studio voor zijn item. Ditmaal krijgt hij versterking van Shelly. De game queen van de redactie is, zoals je ook regelmatig kan zien in haar streams op Twitch, absoluut niet vies van een goede indiegame. Deze week was het wat groot nieuws betreft wat rustig aan het front, maar Emiel is er niettemin in geslaagd met een aantal toffe onderwerpen te komen. Benieuwd naar wat Emiel en Shelly zoal bespreken? Check nu deze Indiekings over Sky en Friday The 13th The Game!

Sky valt in de smaak

Deze Indiekings opent met een toffe nieuwe aankondiging. Ontwikkelaar Thatgamecompany, bekend van onder andere Flower en Journey, komt met een nieuwe game: Sky. De trailer doet wat stijl en sfeer betreft sterk denken aan PS3-game Journey. Waar Thatgamecompany zich bij de eerder genoemde titels voornamelijk focuste op de Sony-platformen, daar zal Sky niet uitkomen voor de Playstation 4. De game wordt ontwikkeld voor de iPhone, iPad en Apple TV. Emiel en Shelly vertellen wat ze hiervan vinden en steken hun mening allerminst onder stoelen of banken.

Verder komt het offline halen door Microsoft van het indie channel op de XBOX360 aan bod. De maatregel werd twee jaar geleden al aangekondigd en heeft nu definitief doorgang gevonden. Ook het feit dat er voorlopig geen singleplayer-mode aan zit te komen voor de populaire indiegame Friday The 13th The Game komt ter sprake. Developer IllFonic kondigt wel aan dat er meer dan twaalf nieuwe DLC-packs voor de game uitkomen. De lancering van de singleplayer-mode zal echter tot de lente van 2018 op zich laten wachten.

Hebben jullie Friday The 13th The Game gespeeld? Zo ja, zijn jullie teleurgesteld over het uitstellen van de singleplayer-mode? En wat vinden jullie van de eerste beelden van Sky? Laat je horen in de comments onder deze Indiekings over Sky en Friday The 13th The Game!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch