Menu Premium
Loading...

Indiekings over Serial Cleaner en Snake Pass

19/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor Indiekings! Er kwam de afgelopen week niet veel nieuws uit Indieland. Gelukkig let dat Emiel niet om het hele web af te zoeken naar de laatste nieuwtjes. Als dat niet genoeg voor je is heeft hij ook nog eens lekker veel trailers voor je meegenomen. Daarnaast heeft hij Skate aan de desk om een lesje in gamejournalistiek te krijgen in Indiekings over Serial Cleaner en Snake Pass.

Skate zou nooit zo ongegeneerd de Late Night Skate Night zelf promoten.

Emiel heeft Skate aan de desk gezet om samen het Indie nieuws te brengen. Skate heeft met NioH, Persona 5 en The Ringed City meer in Japan gezeten dan in Indieland, maar gelukkig is hij goed in kritiek op Emiel leveren. Zo vindt hij het maar niks dat Emiel altijd een tablet of smartphone op de desk heeft liggen. Een veteraan als Skate doet de redactie gewoon uit zijn hoofd. Of wat dacht je van de schaamteloze zelfpromotie voor Emiel zijn nieuwe game Still Here. Kan toch niet. Skate zou nooit zo ongegeneerd de Late Night Skate Night zelf promoten.

Naast het gekibbel van de heren is er natuurlijk ook nieuws uit Indieland in Indiekings over Serial Cleaner en Snake Pass.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch