Menu Premium
Loading...

Indiekings over Savior en Lost Soul Aside

04/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Cubanen met een droom, één gekke Koreaan en een muzikaal point en click avontuur, drie games waarmee we Indiekings gaan aftrappen. Emiel en Steven zijn weer samen aan tafel geschoven om de laatste nieuwtjes op indie-gebied te bespreken. En dat is natuurlijk allemaal te zien in deze Indiekings over Savior en Lost Soul Aside!

De nieuwtjes vliegen weer om de oren in de studio! Savior is druk in de maak en daarvan is nu de eerste trailer uitgekomen. Het is dan ook niet zomaar een trailer. In deze trailer leggen de makers namelijk niet alleen hun visie uit, maar ook hoe zij werken aan deze nieuwe game. Daarbij heeft Emiel al eerder iets in een Gamekings Extra laten horen over het proces van Lost Soul Aside. Zoals al iets eerder bekend gemaakt werd, krijgt Bing Yang steun van Sony bij het afmaken van deze nieuwe game, dat gebaseerd is op het voormalige Final Fantasy versus XIII, wat nu Final Fantasy XV wordt genoemd.

Welke toffe nieuwtjes hebben Emiel en Steven in petto? En wat vinden zij van het verhaal van Savior? Dat zie je allemaal in deze Indiekings over Savior en Lost Soul Aside! En laat natuurlijk even weten wat jullie vinden in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch