Menu Premium
Loading...

Indiekings over Rusty Lake Paradise en Super Meat Boy

18/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indiekings is terug! De voorgenomen pauze liep wat uit door de feestdagen, maar in deze derde week van januari is Emiel terug op de redactie! De Indiekoning heeft de afgelopen periode zijn ogen en oren open gehouden voor interessant Indienieuws, wat hij in deze nieuwe editie van Indiekings uitgebreid gaat behandelen. Emiel staat er niet alleen voor. Koos is eveneens de studio ingedoken om zijn gedachten de vrije loop te laten. Deze eerste Indiekings van 2018 wordt afgetrapt met een trailer van Rusty Lake Paradise. De heren bekijken de beelden kritisch en geven zoals jullie gewend zijn hun oordeel. Check nu deze Indiekings over Rusty Lake Paradise en Super Meat Boy!

Rusty Lake Paradise komt eraan

De heren schakelen na het zien van de beelden over naar nieuws omtrent de Spaanse indie scene. Deze krijgt immers funding, maar niet exact het soort waar men wel op gehoopt had. Het oorspronkelijk plan was om een besteding van 2 miljoen euro in Spaanse projecten te doen. Dit leek even van de baan. De Spaanse overheid kondigt nu toch aan 6.25 miljoen euro te investeren in de landelijke industrie; dit pakket is strikt voor bedrijven met minder dan twee miljoen aan inkomsten. Emiel volgt deze kwestie al langer en heeft dan ook een duidelijke mening over de gang van zaken. Hiernaast bespreken de Gamekings opmerkelijk nieuws over Super Meat Boy. De bekende indie game die inmiddels alweer acht jaar uit is, doet het in financieel opzicht nog altijd erg goed; nieuws om blij van te worden in deze financieel zware tijden.

Worden jullie blij van de beelden van Rusty Lake Paradise? Hoe kijken jullie aan tegen de situatie in Spanje? Hebben jullie Super Meat Boy gespeeld? Laat je horen in de comments onder dezeI Idiekings over Rusty Lake Paradise en Super Meat Boy!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch