Menu Premium
Loading...

Indiekings over Pixeljunk Eden Obscura & Rain World

01/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan weer all up in die Indie games in Indiekings. Vandaag wordt Emiel door Steven vergezeld aan de desk. Als echte knowledge baas strooit Steven met tips over vette games. Als je dacht dat Steven niet thuis is in Indie Games, neem dan aar eens een kijkje naar Indiekings over Pixeljunk Eden Obscura & Rain World.

Maak notities want er komen een paar gouden tips aan!

Er zijn deze week weer wat mooie trailers om te laten zien. Vandaag kan je hier namelijk kijken naar de trailer van Rain World. Een kunstzinnig vormgegeven game die er veelbelovend uitziet. Verwacht wel dat je bij elke game waarvan je denkt dat ie tof is, ook weer 3 andere titels om je oren geslagen krijgt, dus pak een notitieboekje, of maak wat geheugen in je hoofd vrij.

Ook de trailer van de mobile game Pixeljunk Eden Obscura. Dit vervolg maakt nu gebruik van beide camera’s op je smartphone die de levels grafisch beïnvloeden. Is het echt een toevoeging tot de game, of is het een beetje een gimmick?

Puur genieten hoe Emiel en Steven games uitwisselen. De mannen zijn ook al een hele poos naar Dead Cells aan het uitkijken en helemaal terecht. Beide hebben al toegang tot de early acces, maar willen liever nog even wachten op de complete 1.0 versie van de game. Gelijk hebben ze, want ze zijn niet de enige die de hype rondom dit pareltje versterken. Heel internet gaat erop los. Als je het nog niet gedaan hebt, check de game dan zelf even en laat ons vooral weten of het er een is waar je enthousiast van wordt.

Jawel! Emiel en Steven in de studio. Nogmaals; maak notities want er komen een paar gouden tips aan. Laat je infromeren en get knowledge in  Indiekings over Pixeljunk Eden Obscura & Rain World.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch