Menu Premium
Loading...

Indiekings over Pinstripe, Noodles en -nators

19/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor Indiekings! Dit keer heeft Emiel Jelle bij zijn haren de studio ingesleurd voor een blik op de actualiteiten in Indieland. Als je kijkt naar alle pledgers op kickstarter, zie zie je dat de wereld behoefte heeft aan toffe Indie games. Indie game studios schieten uit de grond en Emiel, die ouwe game developer, vertelt je nog een paar manieren om je studio te financieren. Zoals je kan verwachten van je favorieten wekelijkse niche item, komen er weer wat mooie  trailers van Indie games langs. Check het in Indiekings over Pinstripe, Noodles en -nators.

Vaak zijn het de kleine studios die een onder druk worden gezet door de titanen met geld

Als je Emiel, de Japan lover en bourgondische Jelle naast elkaar zet, duurt het niet lang voordat het over eten gaat. Noodles! De boys noemen een breed scala aan noodle variaties. Als je nog inspiratie nodig hebt voor wat je vanavond gaat eten, zit je hier goed.

Naast het delen van hun expertise in Aziatische gerechten, leggen de mannen ook een probleem in de game industrie voor en het heeft te maken met copyright en titels. Heerlijk onderwerpje weer als je ervan houdt om voor de kleine man op te komen, want vaak zijn het de kleine studios die een onder druk worden gezet door de titanen met geld.

Indie games worden wereldwijd gemaakt, zo ook in Indonesië. Bereid je voor op leuk nieuws over TogeProductions, de Indo-Indie Studio, die bekend staat om een heleboel -nators. Gesprekken tussen Jelle en Emiel blijven zelden bij het onderwerp, dus verwacht een heleboel werk/reistips voor game developers.

Uiteraard is Indiekings geen indiekings zonder trailers en updates over de laatste games. Ditmaal komen de Tim Burtonesque Pinstripe en vrolijk gekleurde Eagle Island langs. Laat ons vooral in de comments weten wat je vindt van de pitch die Jelle en Emiel aan je voorleggen in Indiekings over Pinstripe, Noodles en -nators.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch