Menu Premium
Loading...

Indiekings over Pine en Antegods

16/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel en Shelly gaan er weer even goed voor zitten. Het is nooit stil in het Indie landschap dat blijkt maar weer want er zijn weer een paar leuke trailers en kickstarters succesvol uitgebracht.

We beginnen met een nogal lange trailer van Brawlout. Een game die volgens onze Gamekings een beetje heel erg is gekopieerd van Super Smash, de super succesvolle Nintendo fighting game. Ze hebben het concept gepakt met andere characters, maar voor de rest lijken alle animaties toch wel erg op Super Smash.

Twirlbound heeft zijn kickstarter overschreden

Verder zijn onze vrienden van Twirlbound, ook wel bekend als de makers van de game Pine. Ze hebben hun kickstarter met 13K overschreden! Ze doelden op 100K en de teller is dus uiteindelijk op 113K beland waar ze natuurlijk heel blij mee zijn. Mathijs van der Laar, die ook bij ons in de studio is geweest, heeft ook laten weten op sociale media samen met het Twirlbound team dat ze enorm blij zijn met het resultaat en omkomen in nieuwe idee├źn voor hun game Pine.

Codeglue heeft minder goed nieuws

Wat minder nieuws voor de studio Codeglue, ze maken de game Antigods waar we ook een premium aflevering over hebben gemaakt. Ze hebben slechts 40K opgehaald van de 100K op de Fig die ze voor ogen hadden.

Tim Fowers, de maker van de game Hardback heeft al meer dan 123K opgehaald op Kickstarter. Een nogal onduidelijke trailer verscheen, waarin niet helemaal duidelijk werd wat er nou allemaal gebeurd in deze cardgame.

En verder zijn er ook nog Bafta awards uitgereikt aan aardig wat interessante games. Een goed gevulde Indiekings weer dus.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch