Menu Premium
Loading...

Indiekings over Phoning Home en Husk

19/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn inmiddels alweer druk bezig in 2017, net als de indie developers, die hard aan hun nieuwe games werken! Daarom heeft Emiel een aantal nieuwtjes op een rijtje gezet. En er is nogal wat te vertellen, maar wat allemaal? Dat zie je in deze Indiekings over Phoning Home en Husk!

Er zijn weer een aantal nieuwtjes opgedoken uit de indiewereld, waaronder de nieuwe game Phoning Home. Nou is het best zichtbaar dat deze game geïnspireerd is door Disney’s “Wall-E”, maar wat vinden Emiel en Skate van deze game? En zouden zij Phoning Home überhaupt gaan spelen? Daarnaast is er ook nog nieuws over Shovel Knight, want deze game gaat compleet op de schop! Inmiddels zijn er zoveel DLC-packs en losstaande producten van Shovel Knight, dat Yacht Club besloot om deze game compleet te vernieuwen. Er is ook nog een game uitgekomen met een bijzonder concept, namelijk huiselijk geweld, maar wat vinden de heren eigenlijk van games met een serieus onderwerp?

Ben jij benieuwd welke nieuwtjes Emiel en Skate hebben gevonden? En wat de heren vinden van Phoning Home en Husk? Press die play-button en check deze Indiekings over Phoning Home en Husk! En laat ons weten wat jij vindt van plagiaat, en of jij de game Phoning Home zou spelen in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch