Menu Premium
Loading...

Indiekings over Peter Molyneux en HellBlade: Senua’s Sacrifice

28/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indiekings is terug! Emiel heeft zich gemeld op de redactie en dus kan een nieuwe Indiekings niet uitblijven. Voor deze editie is Skate naast hem aangeschoven. Emiel heeft afgelopen week tijd gehad om een aantal interessante nieuwtjes op de duikelen. Zo opent het duo met een trailer van Narita Boy van Studio Koba. Ze spreken hun verwachtingen uit voor de game. Hierna schakelen Emiel en Skate door naar Wreckoons van @Punchesbears. De titel doet een beetje denken het alom bejubelde Goat Simulator. Ben je benieuwd wat Skate en Emiel hiervan vinden, en wat er allemaal nog meer wordt behandeld? Check dan nu dezeĀ Indiekings over Peter Molyneux en HellBlade!

Dead Drive Static doet Skate denken aan Firewatch

De derde indiegame die de aandacht van Emiel heeft weten te vangen is Dead Drive Static. De game kent een aparte eigen stijl die Skate doet denken aan de succesvolle indiegame Firewatch. Wanneer Skate en Emiel op stoom zijn gekomen gaan ze in op nieuws omtrent Peter Molyneux. De veelbesproken en prominente ontwikkelaar heeft in een openhartig interview aangegeven weer achter de coder te zitten. Emiel en Skate gaan zoals gezegd in op diens teksten. Molyneux is immers regelmatig verguisd om zijn grootspraak voor de releases van ‘zijn’ games.

Hierna behandelen Skate en Emiel nieuws over Hellblade: Senua’s Sacrifice. De indiegame met fabelachtig mooie graphics heeft immers flink verkocht. Sterker nog, het project is uiteindelijk winstgevend geworden. Voor de release waren er grote twijfels of het ontwikkelaar en uitgever Ninja Theory zou lukken uit de kosten te geraken. Deze twijfels blijken nu onterecht. Ben je benieuwd naar Skate en Emiel hun kijk op dit alles? Check nuĀ Indiekings over Peter Molyneux en HellBlade: Senua’s Sacrifice!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch