Menu Premium
Loading...

Indiekings over Pazuru

29/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

BAM tijd voor een gloednieuwe Indiekings. Deze keer heeft onze trouwe Indieking Emiel, niemand minder dan Jay van Hutten op bezoek. Hoor alles over Jay en zijn nieuwe spel in deze Indiekings over Pazuru!

Jay van Hutten is een oud student van Emiel en zelfs een van de eerste die bij hem is afgestudeerd. Een project van Jay was Ichi. Ichi is een puzzel game voor telefoon of ipad die voor iedereen uitdagend kan zijn. Deze game heeft nu zelfs meer dan 700.000 downloads in de app store. Nu heeft Jay een nieuwe game genaamd Pazuru gereleased. Deze game lijkt op Ichi met een nieuwer jasje. Met deze game bestuur je met één knop allemaal elementen binnen een level. Door het level op het goede moment te veranderen kan het ‘streepje’ alle goude ninja sterren verzamelen. Waarom je dit spel snel moet gaan downloaden? Dat hoor je in dit item.

Dus ben jij benieuwd wat er achter Pazuru zit? Of hoe het proces van level design precies ging? Dan moet je deze gloednieuwe Indiekings over Pazuru zeker even checken!

nieuwsplah

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch