Menu Premium
Loading...

Indiekings over Owlboy en pixel art games

10/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel en Steven zijn de afgelopen week druk in de weer geweest om een top 3 van pixel art games samen te stellen. Natuurlijk is voorbereiding bij de heren nog wel een dingetje, maar gelukkig zijn Emiel en Steven heel goed in improviseren. Maar of het ook overtuigend is? Dat zie je allemaal in deze Indiekings over Owlboy en pixel art games!

Omdat de pixel art games een heel groot genre is, kunnen de heren eigenlijk niet gewoon een top 3 samen stellen van hun all-time-favorites. Daarom bespreken zij bepaalde categorieën waar er dan ook bepaalde games uitspringen. Zo komt Shovel Knight voorbij, maar ook Owlboy en Nidhogg. Ook bespreken de heren verschillende soort games wat betreft visuals. Maar natuurlijk houden ze het niet bij deze kleine onderdelen, maar is er nog veel meer om te bespreken! Zo komen er allerlei titels voorbij, van relatief nieuwe games, tot hele oude games!

Kun jij niet wachten om de top 3 van pixel art games van Emiel en Steven te horen? Ben jij het er mee eens, of heb je zelf een hele anderen top 3?  Check dan snel deze Indiekings over Owlboy en pixel art games, en laat ons weten wat jouw top 3 is in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch