Menu Premium
Loading...

Indiekings over Nederlandse glorie op de Gamescom 2017

31/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel is weer aangeschoven voor een nieuwe Indiekings! Deze keer heeft hij Jelle meegenomen om al het indie-gerelateerde nieuws onder de loep te nemen en te bespreken. Er is ook afgelopen week een hoop gebeurd in indieland en dus hebben Emiel en Jelle veel te bespreken. Zo blikken de heren terug op de afgelopen Gamescom. Koos en JJ behandelden eerder al de Gamescom-awards en in dit item gaan Jelle en Emiel dieper in op de Nederlandse ‘overwinningen’. Zo vielen de Nederlandse ontwikkelstudio’s Turtleneck Studio’s, Paladin Studio’s en 2Awesome Studio in de prijzen. Emiel straalt als chauvinistische Nederlander van trots en schroomt dan ook niet om deze prestaties alle aandacht te geven. Uiteraard zit Jelle erbij om zijn mening over de zaken te geven. Benieuwd naar wat de heren allemaal te zeggen hebben? Check dan nu Indiekings over Nederlandse glorie op de Gamescom 2017!

Emiel is trots op de Nederlandse indies

Los van de uitgebreide terugblik op de Gamescom komt er meer aan bod in deze lange Indiekings. Zo gaat Emiel in op kritische geluiden in de comments onder de items. De indiekoning van de redactie is niet te beroerd hier open over te zijn en de kritiek met aandacht te behandelen. Verder komen er weer een aantal toffe trailers aan bod die Emiel op de Gamescom zijn opgevallen. Jelle is zoals bekend niet de grootste indie-fan van de redactie en schroomt ook nu niet wat kritische noten te plaatsen. Verder wordt er een interessant artikel van Gamasutra behandeld. Naar aanleiding hiervan is er in de branche discussie ontstaan over het prijspijl van indiegames. In het artikel wordt gesteld dat de gemiddelde prijs van indiegame te laag ligt. Emiel heeft hier zijn eigen ideeën over zet die in deze Indiekings uiteen.

Wat is jullie mening over het prijspijl van indiegames? Zijn jullie bang dat wanneer deze gaat dalen, de Steam Marketplace hetzelfde lot tegemoet gaat als bijvoorbeeld de App Store? Laat je horen in de comments onder deze Indiekings over Nederlandse glorie op de Gamescom 2017!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch