Menu Premium
Loading...

Indiekings over Narita Boy en Battle Princess Madelyn

24/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bereid je voor op Emiel die een frisse intro weet te brengen en Shelly die constructieve feedback geeft. Maar dat terzijde, wat gebeurt er in het Indielandschap? Niemand kan je dat natuurlijk beter vertellen dan Emiel. Met Shelly aan zijn zijde staat hij klaar om je te begeleiden door Indieland in Indiekings over Narita Boy.

Er wordt weer flink wat mogelijk gemaakt door supporters op Kickstarter. Zo heeft de door Eduardo Fornieles ontwikkelde game Narita Boy het oorspronkelijke doel behaald. Het is geen geheim dat Emiel en Shelly hier razend enthousiast over zijn en met nog twee dagen op de klok wordt het spannend of de uitbreiding(en) ook gemaakt gaan worden. Als deze game ook jouw hart sneller laat kloppen kan je je steentje bijdragen op de Kickstarter van Narita Boy .

Battle Princess Madelyn

DIt is niet de enige titel die gerealiseerd kan worden door supporters, want Battle Princess Madelyn is ook ver voorbij het oorspronkelijke doel gegaan. De op Ghosts ‘n’ Goblins geïnspireerde game draait het traditionele model om en heeft een prinses als hero. Een kwade tovenaar heeft haar familie ontvoerd en daarbij ook nog haar hond vermoord. Dit kan de pittige princes natuurlijk niet op zich laten zitten.

Dit, dat en meer zie je in Indiekings over Narita Boy!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch