Menu Premium
Loading...

Indiekings over Luna en Accounting

19/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms zijn woorden toch wat lastiger uit te spreken dan verwacht. Daar weet Emiel vandaag alles van, maar natuurlijk gaat hij gewoon door met het laatste nieuws op indie gebied in deze Indiekings over Luna en Accounting!

Na Day of the Devs 2016 zijn er weer een hoop nieuwe indiegames getoond die niet aan Emiel voorbij zijn gegaan, waaronder de game Luna die je moet spelen met de VR. Ondanks dat de trailer van 2 jaar geleden werd getoond zijn de heren toch wel hyped voor deze game. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op de Mini Metro die eindelijk verkrijgbaar is voor IOS en Android, waarin je zoals Skate het beschrijft, lekker met je vingertjes aan de slag kunt. Daarnaast is er een nieuwe game uitgekomen met een nogal bijzondere samenwerking. Accounting is namelijk een VR game te spelen op de HTC Vive via Steam. William Pugh (bekend van The Stanley Parable) is de samenwerking met Justin Roiland (bekend van Rick en Morty) aangegaan, dus dat belooft wat!

Wat voor vette games heeft Emiel meegenomen? En is Skate ook zo enthousiast als Emiel? Check gewoon deze Indiekings over Luna en Accounting en laat natuurlijk even weten wat je ervan vindt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch