Menu Premium
Loading...

Indiekings over Little Nightmares en Platform games

01/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn beland bij Emiel zijn area of expertise, indies! Deze week zitten Boris en Emiel voor je klaar in deze nieuwe Indiekings. Ze hebben een paar nieuwe trailers meegenomen en discussiëren in hoeverre innovatie en vernieuwing nog aanwezig is in de indie scene. Check snel deze Indiekings over Little Nightmares en Platform games

Boris en Emiel noemen een boel indie games deze week, nieuwe titels, maar ook oude titels. Uiteraard is er weer een titel uitgesteld en zijn er een paar nieuwe pareltjes van trailers opgedoken. Vaak trekt een game sneller de aandacht als hij er visueel aantrekkelijk uitziet, dit is vaak het geval bij indies, waardoor de gameplay soms niet altijd even sterk is. Bij platformers is dit vaak het geval en daardoor wordt Boris een beetje indie-moe.

Het Nederlandse front doet het ook weer erg goed wat betreft indie games, zo hebben Boris en Emiel deze week nieuws over Awesomenauts Assemble en Clustertruck. Daarnaast is het review systeem verandert op Steam, waardoor indiegames nu meer moeite gaan krijgen met veel positieve ratings scoren, hier gaan onze Indiekings nog even wat verder op in.

Deze week duurt Indiekings lekker lang, dus ga er goed voor zitten en bekijk snel Indiekings over Little Nightmares en Platform games!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch