Menu Premium
Loading...

Indiekings over Japan en Twitch

27/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris is terug van vakantie en vond het een goed idee om als vanouds bij Emiel aan te schuiven voor een verse Indiekings. Emiel heeft zich goed voorbereid, dus de heren hebben een flinke dosis indie-nieuws voor je in deze Indiekings over Japan en Twitch!

Boris en Emiel nemen je mee op een denkbeeldige reis naar Japan, om te praten over de Japanse Indiegames. Daarnaast is er een trailer uitgekomen voor de documentaire Branching Paths. Branching Paths gaat over de Indie Game Development in Japan. Bekende namen zoals Ojiro Fumoto (Downwell) en Koji Ikarashi (Bloodstained) zullen in deze documentaire te zien zijn!

Ook niet geheel onbelangrijk is het nieuws wat is ontstaan vanuit Twitch. Emiel praat je bij over de invloed van onbekende streamers en bekende streamers wat betreft sales. Er is namelijk bekendgemaakt dat streamers met weinig views zorgen voor meer sales!

Kortom: Deze Indiekings over Japan en Twitch zit vol met nieuwtjes. De heren vertellen je over No Man’s Sky, Bitcoin en een nieuw Indie Festival! Ben je inmiddels al benieuwd naar al het nieuws dat Emiel en Boris je te vertellen hebben? Check dan snel deze Indiekings over Japan en Twitch en laat in de comments weten of jij nog nieuws hebt voor de heren!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch