Menu Premium
Loading...

Indiekings over indiegames voor de Switch en de PAX West

07/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel is op de redactie voor een nieuwe Indiekings. Samen met Skate gaat hij het nieuws uit indieland eens uitgebreid onder de loep nemen. Na de Gamescom leek de komkommertijd een vervolg te krijgen. Echter, de PAX West heeft een aantal toffe nieuwtjes en trailers te opgeleverd. Zo wordt deze Indiekings geopend met een trailer van No More Heroes: Travis Strikes Again. Naar goed gebruik komt Emiel met bijbehorende informatie en doet ook Skate zijn zegje. De nieuwe abilities worden kort besproken en van een voorzichtig oordeel voorzien. Hierna komt er nieuws over Nintendo ter sprake. De Nintendo Switch gaat nog altijd als warme broodjes over de toonbank, maar vanuit de community is er nog altijd klaagzang over de hoeveelheid games. Check wat Skate en Emiel hierover te zeggen hebben in deze Indiekings over indiegames voor de Switch en de PAX West!

Skate vindt het prettig om aanwezig te zijn

Nadat Emiel en Skate de waslijst aan aangekondigde indietitels voor de Nintendo Switch hebben doorgenomen, buigt het duo zich over Hidden Folks. De game van Adriaan de Jongh en Sylvain Tegroeg heeft over positieve media-aandacht niet te klagen. De ontwikkelaars maken nu ook kans op een gerenomeerde onderscheiding: de Gouden Kalf. In de categorie ‘best interactive’ moet de game het opnemen tegen Guerilla’s Horizon Zero Dawn. Een geduchte concurrent, maar het is niettemin goed om te zien dat de Nederlandse media-intelectuelen ook games erkennen. De heren hebben hier zo hun eigen gedachten over en delen die in deze Indiekings. Verder behandelt het duo de nieuwe streamingdienst Dropleaf.

Uiteraard blijft het hier niet bij. Tim Sweeny heeft zich in een interview met de BBC namelijk pessimistisch uitgelaten over de toekomst van de AAA-industrie. Als indieman klinkt dit Emiel stiekem als muziek in de oren. Hier komt uiteindelijk een interessante discussie met Skate uit voort. Benieuwd naar dit en meer? Check nu deze Indiekings over indiegames voor de Switch en de PAX West!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch