Menu Premium
Loading...

Indiekings over Herald: An Interactive Period Drama

16/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is de dag dat de gloednieuwe indie game Herald: An Interactive Period Drama uitkomt! Aangezien de game van Nederlandse makelij is heeft Emiel geregeld dat narrative designer van de game, Nick Witsel, zich de kleren van het lijf laat vragen in onze studio. Natuurlijk wordt de game en het maken van de game uitvoerig besproken, maar er komt nog veel meer aan bod in deze Indiekings over Herald: An Interactive Period Drama.

Herald speelt zich af in het koloniale verleden van Europa en dat wekt interessante gespreksstof op. De mannen nemen een aantal games door die ieder voor zich een politieke boodschap, of een maatschappelijke boodschap hebben. Bij sommige van deze games ligt het er dik bovenop, maar er zitten er vast een paar tussen die je wellicht gemist hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van het politieke gedeelte in The Elder Scrolls V: Skyrim?

Daarnaast weten de mannen je te informeren over vette indies met een originele insteek, gaat het gesprek over ‘goed en kwaad’ en brengt Emiel je op de hoogte van het laatste indie game nieuws.

Ben je benieuwd naar het proces waar de makers van Herald doorheen zijn gegaan? Wil je weten welke games met een politieke boodschap opnoemen? Of heb je gewoon zin om alvast de nieuwe game te bekijken? Dan is het de hoogste tijd voor Indiekings over Herald: An Interactive Period Drama.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch