Menu Premium
Loading...

Indiekings over Hello Neighbor en de PlayStation VR

15/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

15Hello Neighbor is een nieuwe toekomstige release van tinyBuild Games! En onze heren zouden zichzelf niet zijn als ze niet de tijd namen om deze game even te behandelen. En dat doen ze dan ook uitgebreid in deze Indiekings over Hello Neighbor en de Playstation VR !

Hello Neighbor is een nieuwe titel van tinyBuild Games waarin je weer een echte stealth horror game mag gaan spelen. De bedoeling van de game is dan ook om ongezien in het huis van je buurman binnen te komen en daar op zoek te gaan naar wat hij in zijn kelder verstopt. Natuurlijk is dit niet zonder gevaar en zal je in deze game meerdere malen moeten ontsnappen aan die nogal eigenaardige buurman! Daarnaast hebben de heren nog veel meer nieuwtjes weten op te vissen; zo gaan ze bijvoorbeeld even wat dieper in op de games voor de zojuist verschenen PlayStation VR.

Wat vinden de heren van Hello Neighbor en wat voor andere nieuwtjes hebben zij weten op te vissen? Dat zie je natuurlijk allemaal in deze Indiekings over Hello Neighbor en de PlayStation VR, dus stop maar met lezen en watch die shit! En laat natuurlijk even een reactie achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch