Menu Premium
Loading...

Indiekings over Gorogoa en Playdead

31/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze Indiekings over Gorogoa en Playdead brengen JJ en Emiel je weer helemaal op de hoogte van de nieuwste toffe Indiegames. Ze kijken naar de game Gorogoa die helemaal is getekend door de maker (de man heeft misschien tijd teveel?), wat er enorm vet uitziet en waarbij je verschillende puzzels moet oplossen. Verder checken ze Kill the Badguy die naar de Playstation 4 komt en hebben Emiel en JJ een game-tip voor ons.

Dan is er Tornment Tides of Numbenera die tijdens de Kickstarter in 2013 meer dan 4 miljoen dollar ophaalde! (Emiel heeft dat nu bijna met Should Shoot verdiend). Eind februari komt deze game eindelijk uit. Verder is de game Bamboo Heart genomineerd voor een leuke award en ouwehoeren Emiel en JJ een beetje over politiek. Ze hebben het over het idee van Donald Trump om geïmporteerde producten 5-10% duurder te maken, wat natuurlijk een heftig effect heeft op de game-industrie.

En tot slot is er is ook een nieuwe screenshot verschenen van de game Playdead van de makers van de toffe games Limbo en Inside. Kortom: genoeg leuk nieuws om een Indiekings weer grondig te vullen! Benieuwd wat JJ en Emiel van deze nieuwtjes vinden? Check dan snel Indiekings over Gorogoa en Playdead en laat ons weten in de reacties wat jullie ervan vonden!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch