Menu Premium
Loading...

Indiekings over Firewatch en de Nintendo 3DS

14/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Indiekings met Emiel! De indiekoning van Gamekings is naar de redactie gekomen om het te hebben over zijn grootste passie: indiegames. In deze editie van zijn persoonlijke item op Gamekings.tv, neemt hij samen met Daan het laatste nieuws uit indieland door. Er is immers weer genoeg gebeurd. Zo bekijken de heren de trailer van Mos. Het betreft hier een nieuwe puzzelgame van ontwikkelstudio Polyrac. Deze relatief onbekende partij is opgericht door een groep oud-medewerkers van Bungie. Opvallend is dat de ontwikkelstudio zich met Moss richt op de Playstation VR. Daan en Emiel doen hun hier hun zegje over. Uiteraard behandelt het duo verder een breed scala aan onderwerpen. Check nu deze Indiekings over Firewatch en de Nintendo 3DS.

Firewatch-team distantieert zich van Pewdiepie

Zoals je misschien wel hebt meegekregen, ontstond er deze week een hoop commotie omtrent de Zweedse Youtuber Pewdiepie. De man met tientallen miljoen subscribers bezigde tijdens een livestream het N-woord. Hier werd door velen schande van gesproken. Op social media ging het helemaal los en ook vanuit de industrie neemt de weerstand toe. Zo hebben de ontwikkelaars van Firewatch nu aangegeven niet langer met Pewdiepie geassocieerd te willen worden. De Youtuber dient alle Firewatch-gerelateerde video’s van zijn kanaal te verwijderen. Daan en Emiel gaan verder in op deze (gevoelige) kwestie.Verder bespreekt het duo een opvallende uitspraak van Jools Watsham. De ontw

ikkelaar van de aankomende indietitel Chicken Wiffle was in eerste instantie van plan zijn titel voor de Nintendo 3DS uit te brengen, maar verklaart dat platform nu dood. Emiel en Daan vinden dit opvallend en bespreken waar deze boute uitspraak eigenlijk op gebaseerd is.

Wat is jullie mening over de eis van het Firewatch-team richting Pewdiepie? Kunnen jullie je vinden in hun houding? Laat je horen in de comments onder deze Indiekings over Firewatch en de Nintendo 3DS!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch