Menu Premium
Loading...

Indiekings over Fabulous Beasts en Religie

03/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Schrik niet van de titel: een Indiekings over religie?! Melle is bij Emiel aangeschoven om de laatste indie-nieuwtjes te bespreken in deze Indiekings over Fabulous Beasts en Religie!

De heren vertellen je precies wat religie met deze Indiekings te maken heeft. Binnenkort zal er namelijk een Game Jam plaatsvinden in de Dominicaanse Kerk van Zwolle. Daarnaast bespreken ‘GK Emiel’ en ‘GK Melle’ Fabulous Beasts; een nieuw bordspel dat er interessant uitziet, al is het voor de heren aan tafel nog niet helemaal duidelijk is wat het precies inhoudt. Ook de inmiddels bekende discussie over de waarde van games komt ter sprake: zal er ooit een einde aan komen?

Dus ben je benieuwd hoe Emiel en Melle het heilige woord van de Indie-goden verkondigen, of wil je weten welke andere nieuwtjes er aan bod komen? Check dan deze Indiekings en discussieer mee in de comments!

P.S. Ben jij geïnteresseerd in de Game Jam, die 26 tot 27 maart aanstaande plaatsvindt in de Dominicaanse Kerk van Zwolle? Check dan deze link en meld je aan!

Indiekings over Fabulous Beasts en Religie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch