Menu Premium
Loading...

Indiekings over enge games

09/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamekings Zombie Week is al een poosje voorbij, maar Emiel en Karim zijn lekker blijven door griezelen. Ook al claimen ze allebei niet snel bang te worden van horrorgames, toch hebben ze beiden een persoonlijke selectie van de beste Indie horrorgames gemaakt om met jou te delen. Dus wil je je kennis bijschaven over Indie horrorgames? Dan is deze Indiekings over enge games iets voor jou.

Naast het bespreken van een breed scala aan lekker enge Indie games, kun je natuurlijk ook wat opsteken over andere dingen, zoals over hoe mensen reageren op net niet hyperrealistische CGI’s. Hoe natuurlijk vind jij bijvoorbeeld de CGI personages uit Star Wars: Rogue one? Of wat dacht je van Kevin Spacey in Call of Duty: Advanced Warfare. Dit naar aanleiding van de game Uncanny Valley.

Ook nemen Emiel en Karim geen blad voor de mond als het gaat om hun mening over de ontwikkelingen in de Indiegame markt en over welke games er wel en niet gemaakt mogen worden. Want wat vindt Karim nou eigenlijk wel een Indie en wat niet? Of wil je weten welke van de twee niet van jump scares houdt? Misschien ben je gewoon heel benieuwd naar wat nu precies die bizar enge indie games zijn. Check deze Indiekings over enge games en je krijgt een antwoord op al deze vragen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch