Menu Premium
Loading...

Indiekings over Dream Daddy: A Dad Dating Simulator

19/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor Indiekings! Deze week zit Daan bij Emiel aan de desk om een hele vreemde game te bespreken. Het idee voor de game begon als grap onder een paar Youtubers en werd daarna daadwerkelijk uitgewerkt. Een origineel en vreemd concept dat waarschijnlijk wel een hit in Japan gaat worden. Check het met je favoriete sugar daddies Daan en Emiel in Indiekings over Dream Daddy: A Dad Dating Simulator.

Worden indie developers genoeg gesteund door de grote bedrijven?

Het is een beetje komkommertijd in Indieland, maar dat houdt Emiel niet tegen om de laatste nieuwtjes voor je te verzamelen. Samen met Daan bespreekt hij de steun die Indie developers krijgen van consoles als Nintendo en Playstation, maar ook van andere bedrijven als Google. Zo houdt Google weer de Google Play Indie Games Contest Europe. Een contest waarin Indie developers hun games kunnen showcasen gruwelijke prijzen kunnen winnen.

Zoals je in de titel al gelezen hebt, komt in deze Indiekings het aparte Dream Daddy: A Dad Dating Simulator aan bod. Als je dat leest, denk je waarschijnlijk: “Dit moet een grap zijn” en als je dat dacht, dan heb je helemaal gelijk. Het concept van de game begon als grap tussen Youtubers, maar is helemaal uitgewerkt. Nu is het wachten op de release om keihard te gaan daten met virtuele vaders. is dit een game waar jij op zit te wachten, of vind je dit een uit de hand gelopen grap? laat het ons weten in de comments.

Gamification is overal. Zelfs in het wildlife. Er komt namelijk een A.R. game aan die de olifanten en leeuwen in jouw buurt tot leven brengt. Beetje Pokèmon Go, maar dan met echte dieren. Supertof. Nog toffer is dat de opbrengsten van deze game worden geïnvesteerd in het behoud van het wildlife in onze realiteit. Dit trok natuurlijk de aandacht van dierenvrienden Emiel en Daan. Check wat ze ervan vinden in Indiekings over Dream Daddy: A Dad Dating Simulator..

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch