Menu Premium
Loading...

Indiekings over Dead Cells, Light Tracer en Va-11 Hall-a

27/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

INDIEKINGS!!!!! Emiel en Koos zitten er klaar voor om al het vets uit indieland aan je te laten zien en te bespreken. De white T en tablet boys zijn enthousiaster dan ooit. Dat valt wel te merken aan de intro (Zet je speakers of headphone even wat zachter) en helemaal terecht, want deze week zijn er een heleboel gruwelijke trailers om te laten zien. Laat je meenemen naar Indieland door Emiel en Koos in Indiekings over Dead Cells, Light Tracer en  Va-11 Hall-a.

Bereid je voor, want er is weer een shitload aan nieuwe trailers. De ene game ziet er vetter uit dan de andere, maar zo gaat het nou eenmaal in Indieland. Emiel en Koos gaan helemaal in op de pixelvolle Indiegames van deze week. Verder kan je deze week genieten van een hoop met souplesse gebouwde bruggetjes, die Koos met grote trots weer sloopt.

Eindelijk komt er een cyberpunk bartender game aan!

Er komen een hoop veelbelovende games aan. Wat dacht je van Rime? De prachtig vormgegeven game brengt een heerlijk sfeertje aam de man en het ziet ernaar uit dat het een extreem toffe adventure game wordt. Als je je al jarenlang afvraagt wanneer er nou eindelijk eens een cyberpunk bartender game komt, dan heb je geluk, want Va11- hall-a komt eraan en laat zien dat de handheld nog leeft. Dat en meer krijg je deze week voorgeschoteld door Emiel en Koos.

Na zo’n lading van vooruitblikken waarin je ongetwijfeld wel een game die je aanspreekt hebt gezien, zijn wij natuurlijk benieuwd naar welke game dat is, dus laat het ons vooral weten in de comments, tenzij je dat niet wilt. Ik bedoel het is jouw leven, maar als je het wel doet, wordt het gewaardeerd. Zonder verder uitstellen is het nu tijd voor Indiekings over Dead Cells, Light Tracer en  Va-11 Hall-a!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch