Menu Premium
Loading...

Indiekings over de top 4 van Shelly en Emiel

28/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja! Indiekings tijd. Shelly was de vorige keer dat ze bij Indiekings was zo positief, dat Emiel besloot haar nog een keer uit te nodigen. Samen gaan ze kijken naar een groot aantal Nederlandse Indie games die deze week uit gaan komen/uitgekomen zijn.

We beginnen met Sunderd, die als Kickstarter een hoofddoel van 17.000 euro had en uiteindelijk meer dan 70.000 euro heeft opgehaald!

Reigns, (die Tinder-style game) heeft de allereerste Google Indie prijs gewonnen. Ze hebben aardig wat leuke dingen gekregen waarmee ze de game goed kunnen promoten.

Hidden folks is ook uitgekomen, de Nederlandse Indie game die helemaal is getekend en bestaat uit sound effecten die met de mond zijn opgenomen. Een erg leuke trailer laten we zien.

Shelly gaat even heerlijk haar frustratie loslaten op een game genaamd Unexplored, en vindt dat het… laten we zeggen niet van deze tijd is.

Verder maken onze Gamekings hun top 4 Indie games en gaan ze kijken welke games ze gaan spelen en reviewen aankomende tijd voor Indiekings.

Benieuwd wat Emiel en Shelly van deze Games vinden? Check dan snel deze Indiekings over de top 4 van Shelly en Emiel!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch