Menu Premium
Loading...

Indiekings over de indie gallery op Firstlook Festival

23/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De indie gallery is ondertussen een jaarlijks terugkomend onderdeel op Firstlook Festival en daar zijn we zeer trots op. Wat er tot nu toe bekend is aan games die daar dit jaar speelbaar zijn, vertellen Emiel en JJ in dezeĀ Indiekings over de indie gallery op Firstlook Festival!

Indie specialist Emiel heeft zelf in voorgaande jaren ook met een stand zijn games gepresenteerd op Firstlook Festival en loopt nog regelmatig rond bij de studenten van de HKU, die ons de toekomst van games gaan brengen. Emiel heeft zijn lijst gemaakt voor de games die dit jaar aanwezig zullen zijn. NouĀ denk je misschien dat die games niks voorstellen en ga je heen voor de grote titels, maar het is zeker een bezoekje waard. De variatie en creativiteit van indie games is enorm uitgebreid en een leuke uitdaging om zelf of met je vrienden te spelen. De makers van de games zijn zelf altijd aanwezig bij hun stand en zullen maar al te graag met je praten of om feedback vragen, maar het mooiste is natuurlijk dat je alle tijd zult hebben om die games rustig te spelen, simpelweg omdat het wat minder druk is.

Ben jij nou benieuwd wat wij te bieden hebben op de inde gallery of wil je graag terug kijken naar wat er vorig jaar te zien was? Klik dan even op deze link.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch