Menu Premium
Loading...

Indiekings over de Gamescom 2017

24/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Indiekings in deze door de Gamescom gedomineerde week. Emiel is zelf niet aanwezig in Keulen waardoor hij de studio in kon duiken voor een nieuwe Indiekings. Naar goed gebruik heeft hij weer een hoop nieuws verzameld. Zoals je zal verwachten staat het indie-gerelateerde nieuws van deze week in het teken van de Gamescom. Immers, de beurs wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van grote partijen, maar ook kleine ontwikkelaars grijpen de beurs aan om publiciteit te generen. Je wil als kleine uitgever en ontwikkelaar je game natuurlijk zo goed mogelijk aan de wereld tonen en een beurs als deze maakt het mogelijk de (wat meer traditionele) media te bereiken. Benieuwd wat Emiel en JJ allemaal is opgevallen? Check dan nu deze Indiekings over de Gamescom 2017!

Emiel en JJ duiken indieland weer in

Deze Indiekings zit weer bomvol trailers. Er zullen immers een hoop mensen zijn die, door het PR-geweld van de grote games, de indies over het hoofd hebben gezien. Niet getreurd, want na het kijken van deze Indiekings ben je weer helemaal op de hoogte. Los van trailers wordt naar goed gebruik het nieuws doorgenomen. Het is al een tijdje bekend dat Awesomenauts een free to play-switch gaat doormaken. Op de Gamescom stelt de ontwikkelaar spelers in staat de aangekondigde nieuwe content te spelen. Ook komt Microsofts ID@Xbox weer ter sprake. Op de Gamescom zijn er meerdere titels aangekondigd die uit deze indie-koker zijn komen rollen. Emiel en JJ nemen de lijst eens rustig door.

Uiteraard wordt er in deze Indiekings nog veel meer besproken. De heren sluiten echter af met een stukje Nederlandse trots. Emiel kaart namelijk aan dat Sonic Mania goed verkoopt en dat de game voor een relatief groot gedeelte van Nederlandse hand is. Ons chauvinisme maakt dat de heren heren dit uitgebreid aan bod laten komen. Benieuwd naar wat ze te melden hebben? Check dan nu deze Indiekings over de Gamescom 2017.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch