Menu Premium
Loading...

Indiekings over de E3

07/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 komt eraan! Dat betekend dat Gamekings de hele week in het teken van de E3 staat, inclusief Indiekings. Vandaag kan je zien hoe JJ Emiel ondervraagt over welke Indie games onze eigen Indie developer op de E3 varwacht en waar hij naar uit kijkt. Jawel, E3 alles! Zie de mannen shinen in Indiekings over de E3.

E3 alles! Inclusief Indiekings

Emiel en JJ speculeren over alle Indie happenings op de E3. JJ heeft het idee dat de Indie hype daar wel een beetje over is, maar het is nog maar afwachten of dat zo is. Het Indie landschap is natuurlijk flink aan het groeien, maar dat weet je wel als vaste Indiekings kijker. Evenals dat Indiekings geen Indiekings zou zijn zonder dat Emiel je wat harde Indie games laat zien.

JJ en Emiel zijn geen vreemden in het gamelandschap en kunnen als geen anderen voorspellen wat je op de E3 kan verwachten. Helemaal als het gaat om Indie games. Wat dacht je bijvoorbeeld van de grafisch weergaloze game Sundered? De E3 wordt natuurlijk al jaren geheerst door de grote spelers en games die aan een console gebonden zijn. Nu de Nintendo Switch dying for content is, zou het weleens kunnen dat er ineens een hele zooi aan Indie games wordt gepresenteerd. In de wandelgangen wordt er ook gezegd dat een heleboel Indie developers helemaal weg van de Switch zijn. Emiel hoort daar niet bij, maar snapt ze wel een beetje.

Jeetje wat spannend allemaal. Nog maar een klein half weekje voordat de E3 begint. De boys zijn al bijna onderweg naar het land van de vrijheid, beloofde muren en klimaatverandering-ontkenners. Nog een dagje en je kan ze IRL stijl volgen op de Gamekings Twitch, maar tot die tijd kan je nog even genieten van de speculaties van JJ en Emiel in Indiekings over de E3.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch