Menu Premium
Loading...

Indiekings over bijzondere samenwerkingen en Hidden Folks

11/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel heeft een oude bekende opgetrommeld voor deze Indiekings. Niet Boris, Skate of Rami zitten naast hem, maar Adriaan de Jongh is naar de studio afgereisd om samen met Emiel deze Indiekings te verzorgen.

Emiel en Adriaan bespreken onder andere de nieuwste cijfers die afgelopen week zijn bekendgemaakt door de Dutch Gamemonitor. Daarin zijn een aantal opmerkelijke statistieken naar buiten gekomen. Ook wordt het nieuwe project van Adriaan, genaamd Hidden Folks,┬ábesproken door beide heren. Adriaan is voor dit project een opmerkelijke samenwerking aangegaan met illustrator Sylvain Tegroeg. Verder hebben de heren aan de hand van Adriaan’s samenwerking met Sylvain een lijst van games opgesteld, waarin bijzondere samenwerkingen een cruciale rol hebben gespeeld bij de ontwikkeling van die games.

Wil je weten welke games Emiel en Adriaan hebben gekozen, of ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in de game-industrie in Nederland? Check dan deze Indiekings over bijzondere samenwerkingen en Hidden Folks!

Indiekings over bijzondere samenwerkingen en Hidden Folks

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch