Menu Premium
Loading...

Indiekings over Below en Rime

05/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jaar 2017 is inmiddels van start gegaan en natuurlijk betekent dit ook dat er dit jaar weer een aantal pareltjes in de indie scene zullen verschijnen, maar welke dat zijn volgens Emiel en Shelly? Check het in deze Indiekings over Below en Rime!

2016 bracht ons grote indie titels zoals Firewatch en Inside. Deze twee games werden enorm goed ontvangen en zijn ook terug te vinden in een aantal eindejaar top 10 van onze Gamekings. Dit geeft maar aan dat indie games zeker niet onderdoen voor de grote mainstream games!

2017 is pas net begonnen, maar dat houdt niet in dat indie game developers stil zitten. Gelukkig zijn er al een aantal titels bekend, die we dit jaar kunnen verwachten. Wat zijn de titels waar Emiel op zit te wachten? En welke indie titels zou Shelly graag willen spelen? Daarom blikken we in deze Indiekings vooruit op wat er komen gaat en hebben Emiel en Shelly een top 5 van games samengesteld. Maar of ze het met elkaar eens zullen zijn?

Ben jij benieuwd welke games Emiel en Shelly hebben uitgezocht? Of wil je gewoon de eerste Indiekings van dit jaar bekijken? Check dan snel deze Indiekings over Below en Rime! En laat natuurlijk ons weten in de comments wat jouw top 5 indie games zijn van 2017!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch