Menu Premium
Loading...

Indiekings over Astroneer en Rime

11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

That’s right, nieuwe Indiekings! Steven schuift aan bij Emiel om over een aantal toffe indie games en interessante stellingen te praten, waaronder Astroneer, Rime, Frog Fractions 2 en de prijsperceptie van games. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor de wekelijkse nieuwtjes uit de indie wereld. Je ziet het in deze Indiekings over Astroneer en Rime.

We bijten het spits af met een trailer van Astroneer, een sci-fi exploration en adventure game van System Era Softworks. Een game die enigszins vergelijkbaar is met No Man’s Sky, maar die gelukkig niet voorop de hypetrain werd gegooid. Het mooiste is, dat je nu al planeten kunt verkennen en ruimtestations kunt bouwen, want Astroneer is al op Steam Early Acces te vinden.
Naast Astroneer, praten de heren ook over Rime. Een game waar Emiel zelfs zijn PlayStation 4 voor heeft aangeschaft en waar onlangs weer een nieuwe trailer van is verschenen. In eerste instantie zou dit een PS4 exclusive worden, maar inmiddels is het bekend dat Rime ook op andere platformen beschikbaar zal zijn. Rond mei 2017 kunnen we in ieder geval een release verwachten.

Ook hebben Emiel en Steven het nog over het vervolg van cult-classic Frog Fractions. Wat uniek aan Frog Fractions 2 is, is dat je deze game alleen kunt verkrijgen binnen een andere game, namelijk Glittermitten Grove. Wat de heren van dat concept vinden, hoor je natuurlijk in deze Indiekings over Astroneer en Rime.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch