Menu Premium
Loading...

Indiekings over Night in the Woods en One Night Stand

24/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In alweer de laatste Indiekings van dit jaar, is David aangeschoven aan het desk om zijn indie expertise met ons te delen! Natuurlijk heeft Emiel dan ook een leuk iets in petto. Maar wat dat is? Check het in deze Indiekings over Night in the Woods en One Night Stand!

Er komen geregeld nieuwe indiegames uit, en daar weet Emiel natuurlijk alles over te vertellen. Maar in deze Indiekings nemen we de tijd om het te hebben over een aantal games die net gereleased zijn of in 2017 uitkomen. David en Emiel gaan onder andere dieper in op de art-styles, maar ook op de manier waarop een game wordt gepresenteerd en de daarbij behorende gameplay. Zo komen er games voorbij als Night in the Woods en One Night Stand. Er worden natuurlijk nog veel meer games besproken, waar David en Emiel uitgebreid hun mening over gaan geven.

Ben jij benieuwd hoe de top vijf van David en Emiel eruit ziet? En wat hun mening is over deze games? Dat kun je nu checken in deze Indiekings over Night in the Woods en One Night Stand! Kijk jij uit naar deze indiegames, of hou jij andere pareltjes in de gaten die in 2017 uitkomen? Laat het ons weten!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch