Menu Premium
Loading...

Indiekings met Yannic van REKT

11/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een speciale Indiekings vandaag! Emiel heeft weer eens een greep gedaan uit zijn brede netwerk en Yannic van den Berg meegenomen naar de Gamekings-redactie. Yannic is verantwoordelijk voor de game REKT, welke net als Emiels Still Here kans maakte op de Gamekings-award bij de Dutch Game Awards. Indie-ontwikkelaars onder elkaar staan garant voor mooie verhalen en in dit item gaat zo’n gesprek zich voor de camera afspelen. Check nu deze Indiekings met Yannic van REKT!

Indie-ontwikkelaars onder elkaar

Emiel kan zich als geen ander voorstellen wat een ontwikkelaar van een indiegame meemaakt voor, na en tijdens de release van hun digitale pareltje. In dit item blikken beide heren terug op de release van REKT. Creatievelingen hebben zo hun eigen manier om te komen tot waar ze willen. Yannic gaat in deze Indiekings dieper in op de vraag waar hij zijn inspiratie vandaan heeft gehaald. Emiel herkent veel van de dingen die Yannic verteld. Het uitbrengen van een game, groot of klein, gaat je niet in de koude kleren zitten. De heren voelen elkaar dan ook goed aan, wat resulteert in een interessant gesprek.

Hebben jullie REKT al uitgeprobeerd? Zo ja, wat vonden jullie ervan? Zijn jullie je bewust van het soms harde bestaan van een (Nederlandse) indie-ontwikkelaar? Laat je horen in de comments onder deze Indiekings met Yannic van REKT!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch