Menu Premium
Loading...

Indiekings met Sven van de Perre over Monkube en BlastBall

07/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar dagen geleden heeft Emiel contact gelegd met een Vlaamse indiegame developer die co-founder is van het bedrijf Monkube. Vandaag is hij mee gegeaan naar de studio en gaat hij met Emiel van alles vertellen over zijn nieuwe game, zijn bedrijf en het mobile game genre. Je ziet het allemaal in deze Indiekings met Sven van de Perre over Monkube en BlastBall.

Monkube is een indiegame bedrijf dat gevestigd is in Roemenië en op dit moment vier werknemers heeft. Sven, die co-founder is van het bedrijf is hier één van. Hij legt uit dat iedereen vanuit huis werkt omdat de studio gevestigd is in Roemenië. 2 medewerkers wonen en werken vanuit België en de andere twee in Roemenië.

Samen hebben ze een video game gemaakt die BlastBall heet. BlastBall is een mobile game die beschikbaar is op IOS voor €2,99. Monkube heeft ook nog plannen voor de toekomst met het idee om games te ontwikkelen voor de Apple Watch.

Ben jij benieuwd wat Monkube nog meer te bieden heeft en zit je klaar voor een hele waslijst aan tips? Check dan snel deze Indiekings met Sven van de Perre over Monkube en BlastBall!

20150406_Indiekings_splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch