Menu Premium
Loading...

Indiekings over Pine en Night in the Woods

10/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ schuift aan bij Emiels wekelijkse Indie-feestje: Indiekings. En dat doet hij graag, want dan ziet hij tenminste nog eens iets wat hij niet kent. Onder andere Pine en Night in the Woods komen aan bod deze week, maar ook andere indie games.

Neem bijvoorbeeld de game Narito Boy, een pixelige game die gemaakt is met de techniek van vandaag de dag. Futuristische Retro dus, die hoge ogen gooit, en niet alleen in de Indie-scene.

Night in de Woods een indie game sensatie

Dan Pine, een nieuwe Nederlandse game die razendsnel door de Greenlight procedure van Steam is gestormd. Hoe dan? Emiel en JJ bekijken samen de beelden van de gameplay en geven hun mening. Natuurlijk is er ook aandacht voor de Indie-sensatie van het moment: Night in the Woods. JJ vraagt zich af waar al dat enthousiasme op is gestoeld?

Indie games op de Switch

En dan tot slot de vele Indie-games die uit komen en gaan komen op de Nintendo Switch. Er zitten maar liefst drie Nederlandse titels bij. Wordt de Switch daarmee het Indie platform van de Nederlandse Indie-scene? Emiel en JJ geven hun antwoorden in deze nieuwe editie van Indiekings.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch