Menu Premium
Loading...

Indiekings met Lisa Brown

29/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeuj! Indiekings is terug van weg geweest en deze keer heeft Emiel uitgepakt met een wel heel bijzondere gast: niemand minder dan Lisa Brown is aangeschoven naast onze indieboy! Voor degene bij wie deze naam niet een belletje doet tinkelen: deze dame was jarenlang werkzaam bij Insomniac Games als game designer! Genoeg informatief kanonvoer dus in deze Indiekings met Lisa Brown!

Lisa Brown is naast game designer ook lerares aan een hogeschool in de Verenigde Staten. Zij geeft daar les aan studenten die gamegerelateerde opleidingen volgen. Zij gaat dieper in op het feedbacksysteem van onderwijs in het algemeen en ook over haar eigen ervaringen hiermee. Daarnaast neemt ze je mee in een rondleiding door haar carriëre tot dus ver en vertelt ze aan welke projecten zij heeft meegewerkt. Onder andere Sunset Overdrive, Resistance 2 en 3 passeren hierbij de revue.

Ook vertelt Lisa hoe haar persoonlijke project tot stand is gekomen. Imaginal is een game die vanuit een bijzonder persoonlijk perspectief gemaakt is door Lisa. Persoonlijke ervaringen en interpretaties speelden hierbij een cruciale rol in de ontwikkeling van deze game. Daarnaast heeft deze evraren game developer een fantastische tip voor beginnende indie’s.

Kortom: een heleboel informatie en een bijzonder prettig gesprek tussen 2 mensen met behoorlijk wat knowhow. Ga daarom maar lekker achterover leunen en check deze Indiekings met Lisa Brown!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch