Menu Premium
Loading...

Indiekings met Iron Harvest, MINIT en de GDC

23/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indiekings is back baby! Emiel staat klaar om het laatste nieuws, trailers en de meest obscure Indies met jullie door te nemen. Deze keer is het de beurt aan Skate om Emiel kritisch te bevragen. Gelukkig voor hem is er ook een RTS zodat hij Skate wat kan pleasen. We hebben het over de isometriche RTS Iron Harvest. Ten tijde van de opname was de GDC in volle gang! Dus de heren hebben alleen vooruitgeblikt. Over de vele Nederlanderse afgezanten bijvoorbeeld. Ook verschijnt MINIT van Vlambeer designer Jan-Willem Nijman en oud Guerrilla medewerker Kitty Calis op 3 April op STEAM (PC), PS4 en Xbox One. Dit en meer in: Indiekings met Iron Harvest, MINIT en de GDC.

Nederlands studenten project op GDC  genomineerd voor een IGF award!

We Were Here van Total Mayhem is genomineerd voor de Best Student Game Award. Andere kanshebbers voor een award zijn: Night in The Woods, Cuphead en Getting Over it With Ben Foddy. Sowieso zijn er veel Nederlanders aanwezig op de GDC. Toppers als Robbert-Jan Brems (Unity), Rami Ismail (Vlambeer), Adriaan de Jongh, Marja Koopmans (Microsoft), Laurens Rutten (Boostermedia), Jan van Valburg (Activision) en Dirk van Welden (I-Illusions) en een heleboel sprekers vanuit Guerrilla Games vereren San Francisco met een bezoekje. 

Er is natuurlijk veel meer nieuws in Indieland. Amazon wil heel graag meer Amazon Prime abonnementen slijten en om die reden kun je komende maand Superhot, OxenFree, Tales from Candlekeep, Tomb of Annihilation, Mr Shifty en Shadow Tactics downloaden. Sony-oudgediende Jack Tretton is aan de slag gegaan als investeerder in Indie industrie. Tretton werkte meer dan negentien jaar voor Sony en stapte in 2014 op. In zijn nadagen werkte hij al veel met onafhankelijke ontwikkelaars. Hij vond dit zo leuk dat hij nu begint met ‘Interactive Gaming Ventures’. Genoeg vet Indienieuws dus! Welke Indie kijken jullie het meest naar uit? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch